Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: TSM restocking.

  1. #1
    Junior Member Pwrswitchd's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Faction
    Alliance
    Server
    Khaz'goroth (US)
    Battle Tag
    Pwrswitchd#1187
    Posts
    27

    TSM restocking.

    Hey all!
    Anyone know how to make the crafting/queue settings so that TSM won't want to craft anymore if I have 2 of X glyph on the AH?

  2. #2
    What TSM do you use?

    Anyway you need an item tracking module:

    -for TSM 1 you have a choice (TSM itemtracker, Altoholic or maybe other)
    -for TSM 2 the "TSM itemtracker" module is recquired

    Then you just have to set up the maximum restock quantity you want

  3. #3
    Junior Member Pwrswitchd's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Faction
    Alliance
    Server
    Khaz'goroth (US)
    Battle Tag
    Pwrswitchd#1187
    Posts
    27
    Quote Originally Posted by Ivanovitch View Post
    What TSM do you use?

    Anyway you need an item tracking module:

    -for TSM 1 you have a choice (TSM itemtracker, Altoholic or maybe other)
    -for TSM 2 the "TSM itemtracker" module is recquired

    Then you just have to set up the maximum restock quantity you want
    I have TSM v1.6.4, if that's what you mean.

    I believe I have tried those things.
    If possible could you upload a screenshot of what you mean, in case I have overlooked something?
    Thanks

  4. #4
    Unfortunately, I upgraded to TSM 2.0, the crafting mechanisms are slightly different with this new version so screenshots won't help.
    As far as I remember you also have to select the item tracking addon you want TSM crafting to use (which one are you using?), can't remember exactly where is the option.

  5. #5
    Junior Member Pwrswitchd's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Faction
    Alliance
    Server
    Khaz'goroth (US)
    Battle Tag
    Pwrswitchd#1187
    Posts
    27
    Does this help?



    - - - Updated - - -

    I'm using ItemTracker on the other page.

  6. #6
    I think the option we're looking for is either in the price/Inventory Settings tab or in the General settings one

    - - - Updated - - -

    If the quantity of glyphs displayed well in tooltips, I don't really know what's the problem.

    Can you put a screenshots of the Price/Inventory Settings tab and of the General (crafting) settings one?

  7. #7
    Junior Member Pwrswitchd's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Faction
    Alliance
    Server
    Khaz'goroth (US)
    Battle Tag
    Pwrswitchd#1187
    Posts
    27

  8. #8
    Weird, the config is good.
    Is your crafter the poster?

  9. #9
    Junior Member Pwrswitchd's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Faction
    Alliance
    Server
    Khaz'goroth (US)
    Battle Tag
    Pwrswitchd#1187
    Posts
    27
    Yes

  10. #10
    To sum up, your issue is having TSM continue crafting glyphs even if there is already the wanted amount at AH (only one, considering your current max restock settings)?
    And you confirm the tooltips display well the glyphs quantity at AH?
    Last edited by Ivanovitch; 08-20-2013 at 03:24 AM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •